Free Will / – y

ονειρεύομαι συχνά έναν τόπο όπου θα μου άρεσε να περάσει η υπόλοιπη ζωή μου

εδώ που βρίσκομαι μερικές φορές νοιώθω τόσο ξένος/-

σχεδόν κατεστραμμένος άνθρωπος

έναν τόπο όπου θα ξεχνώ όλα όσα έχουν συμβεί/-

με πόρτες ανοιχτές και δίχως τοίχους

Have you ever fucked a person that was so much like you it could have been you?

Περάστε έξω παρακαλώ-

Oh my God.  Aά-

Α-

/ααα

Κανείς δεν ξέρει πώς ήρθα εδώ.
Ίσα που ακούγεται το περπάτημά μου-
Βαδίζω και εξερευνώ δίχως να έχω καμία σιγουριά αν το έδαφος βρίσκεται εκεί που έπρεπε να είναι-

-stop the world now.Aά-

Α-

/ααα

άντε καλέ σιγά ο κόσμος έχει μέλλον. Αss είναι καλά το μουνί. Άπαιχτο εργαλείο. Η φύση υποκινούμενη από μια βαθύτερη ηδονή βίας έπλασε τους ανθρώπους μόνο και μόνο για να παραπλανήσει τον ίδιο της τον εαυτό /- Come see wild life up close and personal. Για να τα βγάλεις πέρα στην ζούγκλα u need to be active have a good attitude and a sense of adventure but no previous outdoor experience is required. Οι τρύπες έχουν ήδη χαραχτεί και χάσκουν περιμένοντας.

Πολλοί θα έλεγαν πως εγώ ο Tarzan είμαι μια βαθύτατα διαταραγμένη πολυσχιδής προσωπικότητα και δεν θα είχαν άδικο. Μέσα στην ζούγκλα ζω την προσωπική μου παγκοσμιοποίηση. Είμαι αναγκασμένος να είμαι εγώ μόνος μου όλοι οι άλλοι. Πάντα προσπαθούσα να κάνω κακό στον εαυτό μου και ιδιαίτερα στις περιόδους που έλλειπαν οι εχθροί.

Περάστε έξω παρακαλώ όλοι. Εμένα με γέννησε μια μαϊμού και θα παραμείνω η μοναδική παρθένος στο είδος μου.

Είμαι ο άνθρωπός μου-

ένα πλάσμα που ήταν για ζωντανό.

I love hot moms /-

I love hot bombs /- Aά- Α-

/ααα

-η κραυγή του πόνου και της καύλας.

Ε ρε τι σέρνει κάθε ψυχή μέσα της! Σ’ αυτή την ζούγκλα όποιος πάει για μαλλί βγαίνει κουρεμένος. Αν το κάνεις μια φορά παύεις να είσαι παρθένος. Αν πεθάνεις μια φορά παύεις να είσαι θνητός. Υπάρχει κάποια στιγμή στην ζωή του καθένα μια στιγμή όπου ο χρόνος σταματά ξαφνικά. Η στιγμή Νεάντερταλ είναι η στιγμή εκείνη που ακούς μόνο την ανάσα σου και συνειδητοποιείς πως όλα έχουν τελειώσει. Δεν έχεις να μάθεις τίποτα καινούργιο πια. Όλη η υπόλοιπη ζωή σου θα είναι ένα ταξίδι προς τα πίσω. Τι απομένει ακόμα να γίνει; Κανείς δεν μπορεί να πάρει την θέση μου εδώ ούτε κι εγώ ο ίδιος δεν έχω καιρό για μένα. Βάζω μια σκέψη κατά νου ο Νεάντερταλ ήταν ιδιοφυής ανακάλυψε την πίπα έκοψε το γαμήσι κι εξαφανίστηκε. Ας κάνω δυο τρία βήματα ακόμα. Τριγυρνώντας στην ζούγκλα ο άνθρωπος χάνει σιγά σιγά όλη την δύναμή του. Sick of the ordinary? Aά- Α-/ααα

Όλα είναι κατασκευές του μυαλού. Ακούω τα πιθήκια να σιγομουρμουρίζουν μέσα από τα σφιγμένα χείλη τους this young stud with the lean body hot tan masculine face and those beautiful eyes is scorching hot and strong in every way μα έχει φάει γερό κωλοδάχτυλο στο μυαλό. πΩ πω κώλος !!! Δικός μου όλος!!! Αυτές οι μαιμούδες δεν μαθαίνουν με τίποτα ρε παιδί μου. Ο μυαλός τους συνέχεια στην τρύπα.

Diladi?

Δηλαδή μικρό μου τερατάκι αν δεν μάθεις να κάνεις ένα σωστό blowjob δεν θα μπορέσεις ποτέ σου να αντιληφθείς γιατί δεν μπορούμε να μιλήσουμε για την ζωή δίχως να μιλήσουμε για τον θάνατο όπως και με τον ίδιο τρόπο δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το ιερό δίχως να μιλήσουμε ταυτόχρονα για τον φτηνό τεχνικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείται στην ανασκαφή του.I have the passion to make it good and the equipment to deliver it right άγγελέ μου.

Ρε homo sapiens sapiens δεν μπορείς να επιζήσεις χωρίς ηθική. Πάει και τελείωσε. Μμμ- είπε η μαϊμού.

Το ιερό δεν είναι κάτι που διενεργείται ρε χαζό. Δεν εμφανίζεται ποτέ ως ένα σύγχρονο γεγονός ούτε καν ως ένα θανάσιμο ζήτημα άξιου της προσοχής μας. Πιο πολύ μοιάζει με μια άσκοπη ενασχόληση. Είναι μια ειρωνεία που την ζούμε ως κατάσταση στιγμής και ποτέ ως σχεδιασμένο τρόπο ζωής εξαιτίας της τερατώδους ανισότητας που υπάρχει στην ανθρώπινη δομή. The hardest biggest hottest sexiest μπορεί να σημαίνει the hardest kinkiest dirtiest nastiest. Οι εμφανίσεις του ιερού στην ζωή του homo sapiens sapiens λαμβάνουν χώρα ως μια ανωμαλία όπως ο εξτρεμισμός που τον εμποτίζει με οργή και αμυντικότητα απέναντι στον άλλο που θέλει να καταστρέψει τον πολιτισμό και τον τρόπο ζωής του. Γιατί να σου πετάξω τα μάτια έξω μωρή χαζομαϊμού;Ο έρωτας δεν έχει στόχο τις ωοθήκες σου sugar.

Κανένας homo sapiens sapiens δεν μπορεί να εισέλθει απλά και δίχως τυμπανοκρουσίες στο ιερό. Aά- Α-/ααα-/. Το μυαλό του λειτουργεί πάντοτε υπαινικτικά και ποτέ φανερά, αρνείται πάντα την εσωτερική του ελευθερία και αυτό γιατί βρίσκεται πάντα σε μόνιμο πόλεμο με το γειτονικό σώμα. Εκεί που υποστηρίζει την μετριοπάθεια και την λογική έχει κρύψει ταυτόχρονα φόβο και τρόμο σε διαφορετική κλίμακα χρόνου…

Με αυτή την αδίσταχτη ταξινόμηση και εξαπατώντας τον ίδιο τον εαυτό του προκειμένου να νοιώσει ασφαλής μέσα στην πουτάνα την Kenoνοία καταλήγει πριν ακόμα αρχίσει τα πρώτα του βήματα μια πλασματική ύπαρξη που αρνείται οποιαδήποτε ευθύνη απέναντι στις ακόλαστες πεποιθήσεις της και συνήθειες.

Μην δαγκώνεις σου λέω. Πιο μαλακά.

Ο άνθρωπος όπως τον γνώρισα εγώ ο άνθρωπος που έχει επιζήσει βασίζεται ολοκληρωτικά στην βία και στην αρχή της εξουσίας.Πιάσε μου το χέρι γλυκιά μου μαϊμουδίτσα και μην φοβηθείς ποτέ ξανά για το ποιος από τους δυο μας είναι ένα βήμα πριν την χαζή. Έτσι κι αλλιώς είσαι ανεπίδεκτη βελτίωσης πρέπει να το παραδεχτώ. Μην με κοιτάς έτσι με τα σαγόνια κρεμασμένα η μεγάλη εκδίκηση της ομορφιάς είναι που δεν μπορείς να την εμπιστευτείς ποτέ.Σε κάθε περίπτωση ακόμα και όταν πρόκειται για την ελεύθερη ένωση δυο ατόμων λίγο μετά τα πρώτα θαυμαστικά πάντα ανακαλύπτουν και οι δυο έναν κρυμμένο τρομοκράτη ανάμεσά τους που φαίνεται να υπονομεύει την ενωτική αρχή. U never say goodbye to a myth. We’re always on the hunt of fresh meat. Μικρή μου φονταμενταλίστρια της αναπαραγωγής η εξέλιξη της ομορφιάς δεν προϋποθέτει την βιολογική αθανασία. Οι πιο γεροί εραστές αναβάλλουν την ζωή τους. Οι τρύπες έχουν ήδη χαραχτεί και χάσκουν περιμένοντας γλυκιά μου λολίτα. U tried the rest now cum taste the best.

Η φυσική δραστηριότητα των εραστών παρότι επαναλαμβανόμενη και αρχέγονη είναι ένας μηχανισμός που θα μπορούσε να είχε προσφέρει τα μέσα στους ανθρώπους να αλλάξουν την ζωή τους και όχι ένας μηχανισμός που τους έχει κάνει τελικά να ασφυκτιούν από πλήξη είτε από κατάχρηση.
Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις των πιτσουνακίων  : -)  είναι ένα παράδειγμα που θα μπορούσε να μεταμορφώσει την ανθρώπινη κοινωνία. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως αν ο homo sapiens sapiens προσδιόριζε τον εαυτό του ως εραστή μέλος μιας ευρύτερης κοινότητας και όχι ως εργάτη σκέλος ενός τεχνητού συστήματος το ιερό θα εκδηλωνόταν ως μια φυσική δραστηριότητα σύμφωνη και απόλυτη με τα μοναδικά του συμφέροντα.
Κι όμως. Οι εραστές προσπαθώντας να ζήσουν ο ένας μέσα στον άλλον μεταμορφώθηκαν σ’ εξαχρειωμένους εργάτες που προσπαθούν να κερδίσουν ο ένας από τον άλλον. NEED SOMETHING KINKY TO TURN YOUR CRANK?  Στην γύρα της ηθικής όλοι μαζί συμφωνούν πως η δυνατότητα του εραστή είναι απλώς ένα στραβοπάτημα. Μια προσωρινή απεργία από ξεβράκωτους. Οι σοφοί σοφοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται την ηθική απ’ τα όρθια γι’ αυτό και την βλέπουν όχι ως αντανάκλαση μιας δική τους κατάστασης αλλά ως εκφόρτιση μιας πανάρχαιης επιβεβλημένης πολιτικής της καλής συνείδησης. Κάτι σαν τον αστυνόμο που γίνεται φίλος με τον παραβάτη μόνο εφόσον ο δεύτερος δουλέψει με τους όρους του πρώτου ή σαν τον μυστικό πράκτορα που δεν είναι φονιάς όσο εξυπηρετεί εντολές της πολιτείας που τον εξουσιοδότησε. Με τον καιρό πίστεψαν οι βλάκες βλάκες πως η καύλα τους είναι μια αντικοινωνική δραστηριότητα.

Περάστε έξω παρακαλώ. Όλοι. Ο νόμος της τσίχλας λέει πως την τσίχλα την μασάς και την πετάς πριν σε πιάσει η αναγούλα αν θες να είσαι έντιμος με τον εαυτό σου και με τα γύρω σου.

Τα πράγματα εξαφανίζονται όταν δεν τα σκέφτεται ο νους. CLUCK. Άντε γεια μωρό μου. Γλυκιά μου μαϊμουδίτσα, την κάνω. Έλα ξανά όταν δεν θα είσαι σε οίστρο.

Aά-

Α-

/ααα

πΗΡΑ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΣΑ ΚΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΚΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΚΑΙ πΡΟΧΤΕΣ. ΣΤΟ ΑΜΕΣΩς ΕπΟΜΕΝΟ ΛΕπΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΤΙ ΣΚΕπΤΟΜΟΥΝ ΣΑΝ ΜΙΑ ΥπΟΘΕΣΗ πΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΘΗΚΕ ΑπΟ ΚΑΙΡΟ ενώ παράλληλα είχα την σιγουριά πως αν ήθελα θα μπορούσα να θυμηθώ με ακρίβεια κάθε λεπτομέρεια από τις σκέψεις μου.

Τα πράγματα αλλάζουν για να παραμείνουν ίδια. Θα παραμείνω παρθένος.